Primera parada internacional: Design Shanghai
29 nov. 2020 /

Primera parada internacional: Design Shanghai

Arranca l’esdeveniment Design Shanghai i, amb ell, la presència internacional de València Capital Mundial del Disseny 2022. La capitalitat es fa un espai en aquesta cita de la mà de l’ICEX. El disseny espanyol, presentat baix el paraigües de la marca ‘Interiors from Spain’, ha comptat amb un pavelló complet en aquesta ocasió.

Design Shanghai es tracta d’una fira de fama internacional dedicada al disseny d’interiors amb alts estàndars de qualitat. Des d’Espanya, comptem amb la presència de les firmes Agora, Andreu World, Bassols, Grecogres, Nomon i Sancal, mostrant les seues últimes creacions en diferents estands.

La nostra organització es troba en l’estand institucional del ICEX, amb l’objectiu de fer valdre l’acord de col·laboració entre les dues entitats, per a donar a conéixer la capitalitat a l’estranger i fomentar el disseny espanyol en altres mercats.

Per a València Capital Mundial del Disseny 2022, el poder formar part de la convenció Design Shanghai suposa tota una oportunitat per a difondre l’esdeveniment que tindrà lloc a València en 2022 i promoure una imatge internacional d’aquest i de la nostra marca.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te