València celebra el nou ús ciutadà de la Torre Miramar
22 febr. 2022 /

València celebra el nou ús ciutadà de la Torre Miramar

La ciutat de València ha acollit la trobada “Miramar Urban Meet”, un esdeveniment que celebra l’adequació de la Torre Miramar per a nous usos per part de la ciutadania. A l’esdeveniment –promogut pels col·lectius València Royals, Motion Academy i Longboard València, Let’s grow, en col·laboració amb València Capital Mundial del Disseny 2022 i l’Ajuntament de València– ha acudit Joan Ribó (alcalde de la ciutat), així com Xavi Calvo (director de València Capital Mundial del Disseny 2022) i diferents representants del consistori com Sergi Campillo (vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana), Lucía Beamud (regidora d’Igualtat, Espai Públic i Pobles) i Giuseppe Grezzi (regidor de Mobilitat).

Durant tota la jornada, s’han dut a terme activitats per a tots els públics, incloent des de patinatge, longboard, exhibicions d’artistes urbans, parkour, danses urbanes, calistènia, rap, breaking dance i rap.

 

“La inauguració del nou ús per a la Torre Miramar suposa en sí un motiu de celebració per a tota la ciutadania i, per tant, una alegria per a la ciutat com Capital Mundial del Disseny 2022.  Amb aquesta reobertura de l’espai, es demostra una vegada més el fort compromís de l’Ajuntament de València amb la millora de la qualitat de vida de les persones, convertint al disseny en eina de transformació social. Es tracta de què la pròpia ciutadania decidisca què fer amb emplaçaments en desús, aportant nova vida i activitat. Podem afirmar que, des d’ara, la Torre Miramar serà un nou punt de trobada per a la cultura urbana, capaç de revitalitzar a més una de les grans portes d’entrada a la ciutat”, afirma Xavi Calvo, director de València Capital Mundial del Disseny 2022.

Per la seua part, l’alcalde Joan Ribó ha mostrat la seua satisfacció després de la visita realitzada a l’espai, on València Capital Mundial del Disseny 2022 ha desplegat una lona gegant amb l’objectiu de donar la benvinguda a locals i visitants a la ciutat que ostenta enguany el títol de Capital Mundial del Disseny. L’edil s’ha congratulat pel fet de què “València tinga unes instal·lacions comparables a la resta de ciutats europees i es reutilitze aquest espai per a destinar-lo a un ús ciutadà, la innovació i el disseny urbà”. “Des de la senzillesa, encara hem de saber donar a la Torre alguna utilitat que estudiarem”, ha assenyalat.

Es tracta de què la pròpia ciutadania decidisca què fer amb emplaçaments en desús, aportant nova vida i activitat.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te