Les Falles són una celebració de tall molt tradicional, com quasi totes les festes majors de les ciutats i els pobles. Tenen els seus rituals, els seus protocols i la seua parafernàlia, inamovibles pels segles dels segles, el que també és part del seu encant. Algunes comissions falleres són més innovadores, altres són més conservadores. I després està la Falla Corona, ubicada al districte de Ciutat Vella, al Barri del Carme de València, que malgrat els seus 150 anys d’història, s’ha erigit com la falla més avantguardista, títol oficiós que s’encarrega de renovar cada any, perquè cada any es torna a reinventar amb una creativitat que no es podria entendre sense el seu vincle amb el disseny en totes les seus accepcions (disseny de moda, disseny de producte, disseny gràfic…).
Per a començar, el seu casal, el lloc on es reuneixen els fallers, no es pareix a un casal convencional. En la porta, per exemple, té un comptador digital que, des de cada 19 de març, inicia el diari compte enrere assenyalant les jornades que falten per la celebració de les següents Falles. Tampoc hi ha retrats de les falleres majors a manera de galeria històrica, com sol ser habitual, sinó que al seu lloc hi ha una exposició de xicotetes nines que representen, junt amb un cartell amb el seu nom, a cadascuna d’elles.
A partir de l’any 2000, aquesta comissió es va proposar involucrar a dissenyadors i artistes en les seues propostes monumentals i llançar així una mirada creativa sobre la festa. Per allò, van recórrer a noms destacats de la cultura.