ZETA beer, redisseny de les seues etiquetes il·lustrades des de Trampolín
14 set. 2021 /

ZETA beer, redisseny de les seues etiquetes il·lustrades des de Trampolín

Les noves cerveses Zeta Beer, estrenen una edició limitada de la seua beguda més icònica, la HELL- Bavarian Helles, il·lustrades gràcies al treball dut a terme per Trampolin amb persones amb discapacitat intel·lectual. 

Quatre il·lustracions que són el resultat del primer producte que naix de Laboratoris de Co-disseny, en els que equips multidisciplinaris de persones amb discapacitat intel·lectual i professionals de la creativitat desenvolupen un producte per a una empresa. En aquest cas, Trampolin ha treballat conjuntament amb un col·lectiu del Patronat Intermunicipal Francisco Esteve, un dels centres amb els quals col·labora la plataforma. 

Trampolin és una plataforma líquida en la qual persones amb discapacitat intel·lectual i professionals del disseny i la creativitat s’uneixen per a desenvolupar processos creatius. Sorgit després de la crida oberta a professionals que vam realitzar des de València Capital Mundial del Disseny 2022, el projecte ha sigut seleccionat dins del programa d’Innovació Social de l’Ajuntament de València, i ha sumat altres suports com el de la Universitat de València, Impresum o l’associació Plena Inclusió CV. 

Les il·lustracions són una oda a l’estiu, un viatge pel subconscient en el qual reviure aquells meravellosos estius dels anys noranta, de llibertat i vitalitat, en els quals ix a relluir l’herència del patrimoni gràfic valencià i mediterrani, a l’ombra de la mítica palmera de Pepe Gimeno, icona turística de la Comunitat i últim Premi Nacional de Disseny. 

La iniciativa comença amb un briefing per part del client, en el qual traslladaren a l’equip els valors i la cultura de l’empresa, per a posteriorment treballar amb el plantejament de les etiquetes de forma compartida. «Des de Trampolín destaquem que una empresa local ha apostat pel disseny d’una forma valenta, creient en la responsabilitat social i en un procés de treball disruptiu que dóna molt de valor al producte», afirma La Casta. 

Les il·lustracions són una oda a l'estiu, un viatge pel subconscient en el qual reviure aquells meravellosos estius dels anys noranta, de llibertat i vitalitat

Manuel Fuentes, soci fundador de Zeta Beer i mestre cerveser, apunta que aquesta col·laboració és un pas més en la seua aposta per projectes que generen un benefici local: «Estem compromesos en incentivar aliances amb empreses d’ací, ja tenim diversos productes en aquesta línia i l’experiència amb Trampolin ha sigut molt interessant».

Així mateix, Fuentes destaca l’entusiasme amb el qual les persones del Laboratori de Disseny han viscut el procés. «Hem vist que per a ells ha sigut una experiència il·lusionant, veure que per primera vegada el seu treball es convertia en un producte real», explica el mestre artesà. 

20210914-ZetaBeer-Trampolin-07
20210914-ZetaBeer-Trampolin-06
20210914-ZetaBeer-Trampolin-05
20210914-ZetaBeer-Trampolin-04
20210914-ZetaBeer-Trampolin-03
20210914-ZetaBeer-Trampolin-06

Vols estar a l'última?

Subscriu-te